Kezdőlap

Sok szeretettel üdvözöljük a Dovi Kft weblapján. Cégünk célul tűzte ki a minőségi lovas turisztika szolgáltatás nyújtását a Keszthely - Hévíz - Kehidakustány háromszögben. Weboldalunkon bemutatjuk az általunk szerelemmel űzött lovas turisztikai szolgáltatásainkat.

Legyen szó akár a keszthelyi kastélypark, Hévíz város, vagy a zalai dombság természeti értékeinek felfedezéséről mi készen állunk rá, hogy gyönyörű hintóval, omnibusszal, vagy akár 10 fős túrakocsival visszarepítsük az időben.

Lehetőség van lovas oktatásra, lovaglásra is telephelyeinken, Szentgyörgyváron és Keszthelyen.

Keressen bennünket, hogy élményt nyújthassunk Önöknek.

Szívélyes üdvözlettel:

Forgács István Zoltán

Ügyvezető - Dovi Kft.

 

 

Hintózás

Lehetőség van az alábbi helyszíneken igénybe venni minőségi Lipicai lovakból kiállított fogataink szolgáltatásait:

  • Keszthelyi Festetics Kastély Parkjában hercegi környezetben élhetik át a régi idők főúri pompájának hangulatát a park ősfás erdei útján végighaladva.
  • Keszthely és Hévíz város utcáit hintóval, vagy egy általunk újra életre keltett közlekedési eszközzel – az omnibusszal bejárva egy romantikus városnézésben lesz részünk.
  • Keszthely és Hévíz környékének látványosságainak megtekintésére 10 fős túra kocsijainkat ajánljuk, amelyekkel egyszerre akár 20 fő egyidejű programját tudjuk megoldani.
  • Festői szépségű Zala folyó parton, illetve a zalai dombságon lehetőség van fogaton utazva megérezni a természet közelségét, a vidék illatát. A programot családok, csoportok számára is ajánljuk előre egyeztetett időpontban.

Lovaglás

Képzett lovakon lehetőség van lovagolni tanulni, illetve gyakorlott lovasok számára tereplovaglásra kimenni. Előre egyeztetett időpontban, Szentgyörgyváron és környékén.

Időpontegyeztetés: + 36 30 342 1586

Esküvőkre, rendezvényekre hintó bérlés

Gyönyörű lipicai lovakkal, impozáns megjelenésű hintóval, esküvőkön rendezvényeken lovas felvonulást, kocsiztatást vállalunk. Díszes magyaros hajtókkal, magyaros csikóslegényekkel.

Időpontok egyeztetése: lipicaimenes@gmail.com + 36 30 3421586

 

Kapcsolat

Cím: Szentgyörgyvár Kossuth Lajos u központ

Keszthely Kastélypark, illetve Pálmaház

Tulajdonos: Dovi Kft - Forgács István Zoltán ügyvezteő

E-mail: lipicaimenes@gmail.com
Tel: + 36 30 342 1586